Let op: Je bent uitgelogd wegens te lange inactiviteit. Log opnieuw in om de actie te kunnen voltooien.

PRIVACY

Deze verklaring legt uit in hoeverre we gegevens van bezoekers verzamelen, gebruiken en beschermen. Neem voor vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier. We behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen.
 

Ons beleid

Ons doel is een toegankelijke website, die in de behoeften van onze bezoekers voorziet, met respect voor ieders rechten en verwachtingen. Persoonsgegevens vragen we alleen waar en zover dat nodig is. We verstrekken geen persoonsgegevens aan derden. Wij gebruiken jouw gegevens ook niet zonder jouw instemming om je iets toe te sturen. We volgen daarbij:
 
  • de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 1/9/2001 (WBP),
  • de Wet Kopen op Afstand van 21/12/2000,
  • Artikel 11.7 van de Telecommunicatiewet van 19/10/1998 (TW) over ongevraagde elektronische post,
  • de code Reclame via E-mail van 1/1/2012 van DDMA, Thuiswinkel.org en VNO-NCW, op te nemen in de Reclame Code
 

De gegevens

Privacy heeft betrekking op persoonlijke gegevens waarvan te achterhalen is, bij wie ze horen. Sommige verstrek je als bezoeker bewust, maar andere kan een website ook op de achtergrond verzamelen.
 

Gegevens die je zelf verstrekt

Op onze contact-pagina worden je naam , telefoonnummer e-mailadres gevraagd. Alleen je naam is verplicht. Voor de goede afhandeling van een online reservering zijn wat meer gegevens vereist. We vragen je naam, postcode (de 4 cijfers) en e-mailadres. Telefoonnummer is vrijwillig. Postcode gebruiken we voor inzicht in de herkomst van onze bezoekers. Om aankopen te kunnen doen of de nieuwsbrief te ontvangen vragen we nadrukkelijk jouw toestemming voor het verwerken van de benodigde gegevens. Die kun je op elk moment intrekken via ‘Login > Mijn account’.
 

Automatisch verzamelde gegevens

Bij het openen en gebruik van een website kunnen er kleinen bestandjes met informatie over jou en jouw keuzes opgeslagen worden op het apparaat waarmee jij de website inziet. Deze 'cookies' gebruiken wij niet voor OefenruimtesNijmegen.
Wij oogsten ook geen analytische gegevens van individueel bezoek aan de website. Omdat je voor een heel specifiek doel naar deze website komt, en alleen ruimtes kunt reserveren nadat je daarvoor een account hebt aangemaakt, vinden wij dat niet nodig.
Gegevens die de webbouwer gebruikt om het functioneren van de website te bewaken betreffen geen persoonsgegevens.
 

Inzien en wijzigen

Je kunt je accountgegevens na inloggen inzien en wijzigen en je kunt ze ook altijd aanvragen en om wijziging of verwijdering vragen via het contactformulier of via de contactgegevens onderaan de webpagina. Een e-mail of telefoontje naar de beheerder van de oefenruimtes met een verzoek zal ook altijd gehonoreerd worden. Wij zullen waar mogelijk wel de juistheid van de door jou verstrekte gegevens controleren, en bepaalde gegevens zijn wij wettelijk verplicht te bewaren, waarbij wij ons zullen houden aan de minimale bewaartermijnen. Wij houden ons ook aan de maximale bewaartermijnen: wanneer jouw persoonsgegevens niet meer dienen om ruimtes te reserveren en we niet meer verplicht of gerechtigd zijn ze te bewaren, dan zullen we ze verwijderen.
 

Beveiliging

Jouw gegevens worden bewaard in een datacenter met vergaande beveiliging. Online betalingen gebeuren via een gerenommeerde payment provider in een beveiligd, versleuteld proces. Ook de uitwisseling van accountgegevens is met SSL-encryptie beveiligd. Zorg echter ook voor een optimale beveiliging van je eigen apparatuur en ga zorgvuldig om met je inloggegevens.
 

Aanvaarding

Met het gebruik van deze site geef je te kennen dat je instemt met de privacyverklaring van Oefenruimtes Nijmegen.